Καλωσήρθατε

Καλωσήρθατε στην ηλεκτρονική εκπαίδευση

Οδηγίες

Τα μαθήματα είναι χωρισμένα σε 7 ενότητες. Οι 6 πρώτες αποτελούν το βασικό υλικό της εκπαίδευσης και η 7η αντιστοιχεί στην τελική εξέταση του υποψηφίου.

Κατά την είσοδό σας στις ενότητες, στα αριστερά της σελίδας βρίσκονται οι υποενότητες, τις οποίες μπορείτε να επισκεφθείτε.

Σε πολλά σημεία των ενοτήτων μπορείτε να διαβάσετε, να παρακολουθήσετε video ή και να ακούσετε κάποια αφήγηση. Στο γαλάζιο πλαίσιο μπορείτε να διαβάσετε την απομαγνητοφώνηση του video.

Πλοήγηση

Ξεκινήστε κάθε μία από τις ενότητες κάνοντας κλικ στο μενού. Μόλις είστε μέσα σε μία ενότητα, πλοηγείστε σε αυτή από το μενού που βρίσκεται πάντοτε στα αριστερά της σελίδας.

Ακουστικά και οπτικοακουστικά κείμενα, animations και προσομοιώσεις μπορούν να παίξουν όσες φορές επιθυμείτε. Επίσης μπορείτε να κοιτάξετε οποιαδήποτε ενότητα όποιας σελίδας και όσες φορές το χρειάζεστε.

Λογισμικό για τα βίντεο

>> Για να μπορέσετε να δείτε τα βίντεο της κάθε σελίδας, κατεβάστε το Quicktime.
>> Για να μπορέσετε να δείτε τα animation, κατεβάστε το Flash.

Ερωτήσεις

Στο τέλος κάθε ενότητας υπάρχει ένα τεστ το οποίο σας βοηθά να ελέγξετε τον εαυτό σας πριν την τελική εξέταση. Πριν από κάθε τεστ θα βρείτε οδηγίες για τον τρόπο συμπλήρωσής τους.

Τελική Εξέταση – Πιστοποίηση

Έχετε στη διάθεσή σας 1 μήνα για να παρακολουθήσετε την εκπαίδευση και να αποκτήσετε την Πιστοποίηση ολοκληρώνοντας επιτυχώς την Τελική Εξέταση.
Στην 7 ενότητα υπάρχει η Τελική Εξέταση. Για να αποκτήσετε την Πιστοποίηση πρέπει να απαντήσετε σωστά 9 στις 12 ερωτήσεις.


Για κάθε ερώτηση που μπορεί να έχετε, μπορείτε να απευθυνθείτε στο 210 3469606
 

      Developed by Awapai         Powered by Flexweb